Oorbellen maken benodigdheden

U bent een bezige bij en wil zelf uw juwelen maken

Lees dan zeker deze tips rond oorbellen maken benodigdheden. U kiest zelf de vormen en de grootte en de kleuren van uw oorringen. Wat u zelf maakt, is origineel en prettig om als geschenkje weg te geven. Hier thuis is het het meest populaire cadeautje voor de juf bijvoorbeeld – en die zijn altijd superblij!

oorbellen maken benodigdhedenLijstje

Hier volgt een opsomming van de oorbellen maken benodigdheden. Het is handig alles overzichtelijk klaar te leggen op een nette werkruimte.

  • Een oorbelhaakje is het zilver-, goud of bronskleurig ringetje dat door je oor komt. Wie geen gaatjes heeft kan met clipsen werken maar dan zijn de variaties op oorbellen maken benodigdheden minder uitgebreid.
  • nietstiftjes – in de hobbywinkel hebben ze dit zeker!
  • kralen en/of bedels (bedels zijn figuurtjes) – makkelijk online of in de hobbywinkel te kopen!
  • rondbektang (daarmee maakt u mooie oogjes in metaaldraad), maar kan ook een gewone tuintang zijn als je dit niet hebt
  • kniptang (om uw metaaldraad keurig af te knippen); als je dat niet in huis hebt kan je ook een telefoontang gebruiken.

Met deze oorbellen maken benodigdheden kunt u eenvoudige, doch sierlijke juwelen maken. Het is een startpakketje voor beginners.

Alternatieven

Zelf oorbellen maken benodigdheden kunt u ook als pakket kopen. Erg handig en vaak voordelig in prijs. Op internet vindt u massa’s doe-het-zelf filmpjes die u kunt namaken. Daar worden ook alle oorbellen maken benodigdheden vermeld.

Wie zich helemaal wilt verdiepen in het zelf maken van juwelen, kan ook op cursus. Momenteel zijn die heel populair en worden zeker dicht bij u in de buurt georganiseerd.